Start
The High stakes game 2024-09-14

Piloten för vad vi hoppas kommer bli en kampanj kommer vara ett endagslajv i närheten av Tierp, i en ouppvärmd lada samt ett stort utrymme utomhus under tak (ifall det regnar).

Vi befinner oss på Rishi, en planet som ligger i Rishisystemet i utkanten av The Outer Rim. Det är en ganska obetydlig planet som mest betraktas som en avkrok även där ute.

Systemet domineras i vår lajv-kampanj av företaget The Arrin Corporation som på planeten utvinner exonium som bland annat kan användas som bränsle till rymdskepp. Största samhället kallas Arrin Complex, eller Arrin om du är lat, efter företaget som dominerar allt med sin gruvdrift.

The Dead Womp Rat är cantinan i Arrin Complex, det finns bara en. Hit kommer alla, stammisar som vill ta ett glas efter jobbet, de bounty hunters som är i trakten, imperiets utsända, lokala grupperingar och annat löst folk. Troligtvis finns här en och annan rebell med, men det är inget någon talar om högt.

Denna kväll är cantinan också platsen för kanske årets största händelse för lokalbefolkningen, nämligen ett större, kringresande Sabacc-spel som sätts upp här. Alla vill vara där. Kanske för att spela, kanske för att heja på de som spelar men garanterat för att det är annorlunda och annorlunda av den här formen borde väl vara bra?

Tidsmässigt befinner vi oss 4 ABY, samma kväll som det stora slaget vid Endor ska komma att avgöras.

Det är stora insatser och mycket på spel, både i det lilla och i det stora. Är din karaktär den försiktiga typen? Eller är det all-in som gäller?

Deltagaravgiften till the High stakes game är 500 kr. Lajvet har en åldersgräns på 18 år. I avgiften ingår alkoholfri dryck och mat och medlemskap i Sverok-föreningen TRM (och därmed försäkring).

Vi kommer att satsa så mycket vi kan på att ordna med stämningshöjande rekvisita till kampanjen. Vi arrangörer satsar så klart så mycket vi kan och orkar själva men vill också erbjuda våra deltagare att vara med och hjälpa till. För dig som är beredd att lägga en extra slant så kan man bli sponsor i tre olika nivåer: Padawan (300kr), Jedi-knight (500 kr) och Sith-lord (1000 kr). Allt eventuellt överskott från arrangemanget kommer att återinvesteras i kampanjen.

Anmälan sker genom att:

1. Få rollen godkänd av arrangörerna
2. Fylla i detta formulär
3. Betala in någon av ovanstående summor. Betalning sker helst medelst Swish till 0738-443929 (mottagare Ingeli Hedberg). Kontakta arr om du vill använda bankkonto istället!


När du är anmäld och klar kommer du få en bekräftelse från arr!
Start